HACCP

O firmie

Oferta


HACCP

HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) to System Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli.


HACCP jest wieloelementowym postępowaniem, które ma na celu identyfikację i oszacowanie skali zagrożeń bezpieczeństwa żywności oraz ich konsekwentne eliminowanie.


Zapewnienie bezpieczeństwa transportu żywności w firmie TRANS-TOK to proces składający się z działań gwarantujących wysoką jakość zdrowotną produktom spożywczym w powierzonych nam fragmentach łańcucha logistycznego, co przede wszystkim przekłada się na ochronę zdrowia konsumenta.


Jako profesjonaliści szczególnie dbamy o zachowanie najwyższych parametrów jakościowych transportowanych i magazynowanych produktów spożywczych.


W grudniu 2010 roku otrzymaliśmy Certyfikat Systemu HACCP przyznany przez BSI. Wdrożenie Systemu Bezpieczeństwa Żywności HACCP w zakresie magazynowania i dystrybucji artykułów spożywczych jest jednym z elementów realizowanej polityki bezpieczeństwa  żywności.


Przed wprowadzeniem systemu HACCP w firmie TRANS-TOK wdrożone zostały zasady Dobrej Praktyki Magazynowej i Transportowej oraz Dobrej Praktyki Higienicznej, które są wraz z systemem HACCP elementem składowym Systemu Zarządzania Jakością.



Strefa Klienta

Zaloguj się

Zapytaj o ofertę

Przejdź do formularza

Twój doradca

Bartłomiej Bieńkowski

kom. +48 533 320 346
Tel. +48 22 480-85-34


b.bienkowski@trans-tok.pl





wyślij teraz

Numer kontaktowy: 22 480 85 00


Ważne: Użytkowanie Witryny oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Szczegółowe informacje w Polityce prywatności.

Nie pokazuj więcej tego powiadomienia